Over ons

Bedrijfsprofiel

Meubel-plein.nl maakt onderdeel uit van de EWS groep. Vanaf 1987 heeft EWS BV een reputatie opgebouwd als een van de meest toonaangevende One-Stop-Supplier van media gerelateerde retail producten in Europa. Als hoofdvestiging van MPI, de internationale alliantie van distributeurs en producenten op het gebied retailprodukten profiteert EWS van de gebundelde kennis en inkoopkracht van de groep.
Hierbij wordt samengewerkt met gecertificeerde producenten en distributiepartners in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italiƫ, Spanje, Ierland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland.

Buiten onder andere klanten als bedrijven, retailers, overheidsinstanties, groothandels en aanverwante externe webshops levert EWS BV sinds het jaar 2000 ook via eigen webshops direct aan consumenten.

Door onze goede contacten met producenten en distributiepartners in heel Europa heeft EWS in de afgelopen jaren exclusiviteit voor bepaalde merken en produkten verkregen en kunnen we daardoor scherpe prijzen en de juiste service aanbieden. In de beginjaren van onze webshops bestond ons meubel assortiment voornamelijk uit CD DVD en Vinyl meubelen. Gestaag hebben we samen met onze partners ons assortiment uitgebouwd tot een breed assortiment aan meubelen en woonaccessoires.

Uiteindelijk is hier de aanvullende website meubel-plein.nl uit ontstaan met het idee een assortiment meubel en en woonaccessoires aan te bieden die voor iedereen betaalbaar zijn. Dit is uiteindelijk gerealiseerd samen met de producenten door functie, kwaliteit, design en waarde te combineren. Deze gedachten is aanwezig in elk onderdeel van onze onderneming en die van onze producenten, van het ontwerp, de aankoop van grondstoffen, de verpakking en distributie tot ons bedrijfsmodel.